Τρεις υποψήφιοι στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για τη Δωδώνη ΑΕ
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών που κατατέθηκαν από ελληνικές και ξένες εταιρίες για τη ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ. Ταυτόχρονα, ξεκινά το δεύτερο στάδιο της διαδικασίας που περιλαμβάνει την αξιολόγηση των τριών εταιριών που πέρασαν στην επόμενη φάση.
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών που κατατέθηκαν από ελληνικές και ξένες εταιρίες για τη ΔΩΔΩΝΗ ΑΕ.
Ταυτόχρονα, ξεκινά το δεύτερο στάδιο της διαδικασίας που περιλαμβάνει την αξιολόγηση των τριών εταιριών που πέρασαν στην επόμενη φάση.
Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, η σχετική διαδικασία και η μεταβίβαση της εταιρίας, που θα ολοκληρωθεί με την τελική υπογραφή, αναμένεται εντός των επόμενων 20 ημερών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μια σύγχρονη Οδύσσεια: ο αρχαιολόγος που ακολουθεί τη διαδρομή του Ομήρου με ποδήλατο
- ΕΕ: Το παράδοξο της αύξησης του πληθυσμού – Σε τροχιά μείωσης πολλές χώρες, κινητήριος μοχλός η μετανάστευση
- Το φιάσκο της χρονιάς για τη Disney; Η Βαϊάνα κινδυνεύει με χασούρα 100 εκατ. δολαρίων
- Η AI μπορεί να μην σας πάρει τη θέση, αλλά θα πάρει τα εύσημα για τη δουλειά σας
- Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του Γιάννη Κουρτάκη
- Είδε άλλο ματς ο Τούχελ: «Κάναμε από τα καλύτερα παιχνίδια μας, απλά αποχωρούμε επειδή… χάσαμε»


