Προς εξέταση ο συμψηφισμός οφειλών ανάμεσα στο Δημόσιο και τη ΔΕΗ
Ο συμψηφισμός οφειλών ανάμεσα στο Δημόσιο και τη ΔΕΗ θα εξετασθεί την Τετάρτη σε συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα με τον πρόεδρο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό και τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Κ. Θέο. Η φόρμουλα που θα αναζητηθεί αφορά τον συμψηφισμό των μερισμάτων και των φορολογικών υποχρεώσεων της ΔΕΗ προς το Δημόσιο.
Ο συμψηφισμός οφειλών ανάμεσα στο Δημόσιο και τη ΔΕΗ θα εξετασθεί σήμερα, Τετάρτη, σε συνάντηση του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα με τον πρόεδρο της ΔΕΗ Αρθούρο Ζερβό και τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο Κ. Θέο.
Στη συζήτηση θα τεθούν και τα προβλήματα που έχουν προκύψει με το τέλος ακινήτων που πληρώνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, το οποίο έπληξε τα έσοδα της επιχείρησης το 2012.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οφειλές του Δημοσίου προς τη ΔΕΗ ξεπερνούν τα 200 εκατ. ευρώ και αφορούν τον ευρύτερο δημόσιο τομέα και αφορούν χρέη για τον ηλεκτροφωτισμό των δήμων, των κτιρίων της κεντρικής Διοίκησης, οφειλές των ΔΕΚΟ (ΗΛΠΑΠ, ΕΘΕΛ κ.λπ.).
Η φόρμουλα που θα αναζητηθεί, αφορά τον συμψηφισμό των μερισμάτων και των φορολογικών υποχρεώσεων της ΔΕΗ προς το Δημόσιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ρούτε ανέλαβε να φέρει σε πέρας το 5% του ΝΑΤΟ – Ζητά από τις αμυντικές βιομηχανίες να αυξήσουν την παραγωγή
- Διανυκτερεύσεις: Αγαπημένοι τουριστικοί προορισμοί στην Ευρώπη – Οι κορυφαίοι, οι εκπλήξεις και το «Live Your Myth in Greece»
- Ολυμπιακός: Η συνέντευξη Τύπου του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ
- Σταύρος Φλώρος: Το πρώτο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο
- Μειώνεται ο πληθυσμός, εκτοξεύονται τα ενοίκια – Η ακτινογραφία της κρίσης
- Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League

