Στο νοσοκομείο Λαμίας μεταφέρθηκε ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από συνεργάτες του που επικαλείται ο δικτυακός τόπος LamiaReport, ο Απόστολος Γκλέτσος, βγαίνοντας από το Δημαρχείο ένιωσε ένα δυνατό πόνο στο στήθος και στο στομάχι και έπεσε κάτω.
Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο και τον μετέφεραν από τη Στυλίδα στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να γίνει εισαγωγή και να υποβληθεί ο ασθενής σε σειρά εξετάσεων.
Ο κ. Γκλέτσος αντιμετωπίζει χρόνια πρόβλημα με την καρδιά του.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).