Προβλήματα στα δρομολόγια του προαστιακού λόγω κλοπής καλωδίων
Μετ' εμποδίων εκτελούνται τη Δευτέρα τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου, εξαιτίας της κλοπής καλωδίων της ηλεκτροκίνησης που διαπιστώθηκε την Κυριακή, στο τμήμα μεταξύ των σταθμών Κινέττας και Αγίων Θεοδώρων. Τα δρομολόγια εκτελούνται με αλλαγές και καθυστερήσεις. Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο αντιπρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ν.Αθανασόπουλος είπε ότι οι απώλειες υλικού αγγίζουν τα 10 εκατ. ευρώ.
Μετ΄ εμποδίων εκτελούνται τη Δευτέρα τα δρομολόγια του προαστιακού σιδηροδρόμου, εξαιτίας της κλοπής καλωδίων της ηλεκτροκίνησης που διαπιστώθηκε την Κυριακή, στο τμήμα μεταξύ των σταθμών Κινέττας και Αγίων Θεοδώρων.
Το κανονικό πρόγραμμα έχει ανατραπεί και τα δρομολόγια εκτελούνται με αλλαγές και καθυστερήσεις.
Συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΡΓΟΣΕ, εργάζονται για την αποκατάσταση της ηλεκτροκίνησης στο τμήμα της γραμμής και εκτιμάται ότι εντός της ημέρας θα επιδιορθωθεί η βλάβη.
Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται στον αριθμό 14511 και στην ιστοσελίδα www.trainose.gr.
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο αντιπρόεδρος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ν.Αθανασόπουλος είπε ότι οι απώλειες υλικού αγγίζουν τα 10 εκατ. ευρώ.
Ο ίδιος είπε ότι έχουν γίνει 30 συλλήψεις μέσα στο 2012 και έχουν ενταθεί οι περιπολίες τόσο από την Αστυνομία όσο και από τα ειδικά οχήματα του ΟΣΕ που διανύουν τον άξονα.
«Ωστόσο υπάρχει το εξής ζήτημα. Το δίκτυο είναι πάρα πολύ μεγάλο, είναι σε όλη την επικράτεια» σημείωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αποκαλύφθηκε πορτρέτο της Άνγκελα Μέρκελ σε μουσείο στο Βερολίνο
- Super League: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 15 Ιουλίου – Τι θα συζητηθεί
- Σαμαράς: Ο κ. Ντόκος είναι ακόμα στη θέση του;
- Η στρατηγική της Άγκυρας αποδίδει: Βρίζει την Ουάσιγκτον αλλά αγοράζει την τεχνολογία της
- Ο αθόρυβος κίνδυνος της Τεχνητής Νοημοσύνης: Πώς η άριστη λειτουργία της διαβρώνει το κράτος
- Πώς τα social media «κλειδώνουν» απόψεις σε λίγα λεπτά – Μόλις 3 αναρτήσεις αρκούν για να αλλάξουν τη γνώμη σου



