Πανελλήνιο ρεκόρ πέτυχε ο Φιλιππίδης με 5.76μ στο επί κοντώ
Τις... υψηλές πτήσεις του συνεχίζει ο Κώστας Φιλιππίδης καθώς λίγες ημέρες μετά την έβδομη θέση που κατέλαβε στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Ειδικότερα, με άλμα στα 5.76 που έκανε στο μίτινγκ στίβου του Λαντάου της Γερμανίας, ο Έλληνας επικοντιστής κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν 5.75μ., που είχε ο ίδιος με 5.75 από 2005 και τα επόμενα χρόνια είχε ισοφαρίσει δύο φορές (στο περυσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νταεγού και τον Αύγουστο του 2008).
Τις… υψηλές πτήσεις του συνεχίζει ο Κώστας Φιλιππίδης καθώς λίγες ημέρες μετά την έβδομη θέση που κατέλαβε στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Ειδικότερα, με άλμα στα 5.76 που έκανε στο μίτινγκ στίβου του Λαντάου της Γερμανίας, ο Έλληνας επικοντιστής κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν 5.75μ., που είχε ο ίδιος με 5.75 από 2005 και τα επόμενα χρόνια είχε ισοφαρίσει δύο φορές (στο περυσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νταεγού και τον Αύγουστο του 2008).
Ο Φιλιππίδης πέρασε με την πρώτη τα 5.41, με τη δεύτερη προσπάθεια τα 5.61, με την πρώτη τα 5.71 και με την τρίτη τα 5.76.
Ο Γερμανός Μπιορν Οτο, «ασημένιος» Ολυμπιονίκης το Λονδίνου, ξεπέρασε τα 5.81 και ο συμπατριώτης του Ράφαελ Χολντζέπε, «χάλκινος» στο Λονδίνο, να μένει στα 5.71.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πυρκαγιές στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εκκενώθηκαν ισραηλινοί οικισμοί
- Τουριστικό «μπαμ» λόγω Μουντιάλ
- Άλλαξαν μωρά στο μαιευτήριο και το λάθος έγινε αντιληπτό μετά από 38 χρόνια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 19 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Στα ύψη η παραοικονομία του Μουντιάλ!



