Παραδοσιακά εκτός των τειχών ο Δεκαπενταύγουστος της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας
Eκτός των τειχών θα περάσουν τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί με εξαίρεση την γγ του ΚΚΕ. O Κάρολος Παπούλιας θα βρεθεί στην Ιερά Μονή Θεοτοκιού Αρτας, ο πρωθυπουργός Αντ.Σαμαράς βρίσκεται ήδη στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μεσσηνία, ενώ ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλ.Τσίπρας συνεχίζει τις διακοπές του στην Κρήτη.
Eκτός των τειχών θα περάσουν τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί με εξαίρεση την γγ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία παραμένει στην Αθήνα.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας θα βρεθεί στην Ιερά Μονή Θεοτοκιού Αρτας.
Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Μεσσηνία, βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος συναντήθηκε με παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ εγκαινίασε δύο εκθέσεις στο κάστρο της Πύλου και στην οικία του Ολυμπιονίκη Τσικλητήρα.
Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλ.Τσίπρας συνεχίζει τις διακοπές του στην Κρήτη.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη Σκόπελο με τη σύζυγό του, ενώ στα Τρίκαλα πραγματοποιεί οικογενειακές διακοπές ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, την Ικαρία.
Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, θα γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο στην Πάτρα.
Στην Παναγία Εκατονταπυλιανή της Πάρου θα βρεθεί ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης εκπροσωπώντας την κυβέρνηση.
Ο υπουργός Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλος θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην Τήνο, ενώ ο υφυπουργός Παιδείας Ι.Ιωαννίδης στην Παναγία Σουμελά στο Βέρμιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιοβάνοβιτς: «Μας χρειάζεται λίγη ακόμα δουλειά, ίδιο σύστημα και με την Ιταλία»
- ΕΕ: Η άδεια διαμονής σε μία χώρα δεν αποκλείει δικαίωμα παραμονής και σε άλλη
- Συναγερμός σε όλες τις πρεσβείες των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή – Ταξιδιωτική οδηγία καλεί σε επαγρύπνηση
- Η Ολίβια Ροντρίγκο είναι εξοργισμένη με τον Λευκό Οίκο – «Αυτό που κάνουν είναι βάρβαρο»
- Ζωγράφου: Φωτιά στις παλιές φοιτητικές εστίες – Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής
- Τι κρατάει η Εθνική από το φιλικό στην Στοκχόλμη



