Χωρίς Χολέμπας η εθνική στο φιλικό με τη Νορβηγία
Μία αλλαγή προέκυψε στη σύνθεση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών ενόψει της μεθαυριανής εκτός έδρας φιλικής αναμέτρησης με τη Νορβηγία. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ο Χοσέ Χολέμπας δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στο Όσλο, αν και είχε κληθεί αρχικά, λόγω του τραυματισμού του στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Μία αλλαγή προέκυψε στη σύνθεση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών ενόψει της μεθαυριανής εκτός έδρας φιλικής αναμέτρησης με τη Νορβηγία. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, ο Χοσέ Χολέμπας δεν θα ακολουθήσει την αποστολή στο Όσλο, αν και είχε κληθεί αρχικά.
Αιτία αποτελεί το μικροπρόβλημα τραυματισμού του αμυντικού του Ολυμπιακού στο χθεσινοβραδυνό φιλικό με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Χολέμπας απέκτησε… «ενθύμιο» ένα χτύπημα στην αριστερή ποδοκνημική και γι’ αυτό το λόγο θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, αν και σε πρώτη εκτίμηση δεν φαίνεται να είναι σοβαρός ο τραυματισμός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κρουαζιερόπλοιο MV Hondius: Εν πλω προς τα Κανάρια – «Όλοι θα μείνουν μέσα μέχρι την άφιξη των αεροσκαφών»
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 162 χλμ στην εθνική οδό
- Εγκαινιάστηκε το πρώτο Αυτοδιοικητικό-Επιχειρηματικό Κέντρο στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης
- Παράπονα του Κομπανί για τη διαιτησία: «Πολλές αποφάσεις εναντίον μας»
- «Η γη της ελιάς»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- «Κιβωτός του Κόσμου»: Να κάτσουν στο εδώλιο ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα για οικονομικά αδικήματα ζητά ο εισαγγελέας



