«Σας ευχαριστώ για την τιμή», λέει ο σημαιοφόρος Γιαννιώτης
Ο Σπύρος Γιαννιώτης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, στην αποψινή τελετή λήξης των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο της αγγλικής πρωτεύουσας. Ο Ελληνας πρωταθλητής της κολύμβησης, μετά από μία συγκλονιστική προσπάθεια, κατέκτησε την 4η θέση στα 10χλμ ανοικτής θάλασσας στην κορυφαία διοργάνωση, χάνοντας για ελάχιστα δευτερόλεπτα το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης, ο Γιαννιώτης είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο ίδιο αγώνισμα.
Ο Σπύρος Γιαννιώτης θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής, στην αποψινή τελετή λήξης των 30ων Ολυμπιακών Αγώνων, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο της αγγλικής πρωτεύουσας.
Ο Ελληνας πρωταθλητής της κολύμβησης, μετά από μία συγκλονιστική προσπάθεια, κατέκτησε την 4η θέση στα 10χλμ ανοικτής θάλασσας στην κορυφαία διοργάνωση, χάνοντας για ελάχιστα δευτερόλεπτα το χάλκινο μετάλλιο. Επίσης, ο Γιαννιώτης είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στο ίδιο αγώνισμα.
Μάλιστα, ο ίδιος, επιβεβαίωσε την απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Facebook, σχολιάζοντας: «Είμαι υπερήφανος που θα είμαι σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Σας ευχαριστώ που μου δώσατε αυτή την τιμή».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.