H Ducati διάλεξε τον “Dovi”
Συμβόλαιο 2 ετών πρότεινε η Ducati στον Andrea Dovizioso σύμφωνα με τα Ιταλικά ΜΜΕ.
Μία απόφαση την οποία σχεδόν περίμεναν οι Ιταλοί fun της πήρε η Ducati. Αντικατέστησε τον Ιταλό Valentino Rossi με τον επίσης Ιταλό Andrea Dovizioso.
Μία απόφαση η οποία δείχνει πως η ομάδα εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο και η Audi δεν επηρεάζει τις αποφάσεις της (ζητώντας ένα διάσημο οδηγό για τον πρώτο ρόλο).
Ο “Dovi” φαίνεται πως δέχτηκε το ελκυστικό πακέτο, το οποίο περιλαμβάνει και πολλές δοκιμές εξέλιξης κάτι που σημαίνει πως η εταιρία από το Borgo Panigale θα κάνουν μία νέα αρχή με ένα νέο πιλότο.
Φυσικά από την πλευρά της η Tech3 (με χρήματα του χορηγού της) δεν έμεινε με “σταυρωμένα τα χέρια” και αντιπρότεινε στον “Dovi” μείνει εξασφαλίζοντας του μία Yamaha με ημιεργοστασιακά περιφερειακά, εξέλιξη και εμπλοκή.
Να δούμε τι θα αποφασίσει τώρα και εκείνος (αν και νομίζουμε πως όλοι το μαντεύετε).
auto.in.gr
- Κοζάνη: Ένας τραυματίας από τη φωτιά – Υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη μεταγραφή του Ντιομαντέ – Συμφωνία 100 εκατομμυρίων με τη Λειψία
- Λίβανος: Οι συνεχιζόμενες επιχειρήσεις του Ισραήλ στα νότια εμποδίζουν την ανάπτυξη του στρατού της χώρας
- Πέντε Βόσνιοι ορειβάτες έχασαν τη ζωή τους στο όρος Ελμπρούς της Ρωσίας
- Αλεξανδρούπολη: Τη ζωή τους έχασαν δύο λουόμενοι από τη Βουλγαρία
- Ο Χεζόνια επέστρεψε στο NBA – Αυτό είναι το συμβόλαιο με τους Καβαλίερς