Πρώτο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα φρίσμπι για σκύλους
Δεν είναι Ολυμπιακό σπορ και δεν μπορεί να συναγωνιστεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όμως η Πολωνία φιλοξενεί με περηφάνια το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Φρίσμπι Σκύλων. Διακόσιες ομάδες διαγωνίζονται στη δυτική πόλη Πόζναν και οι νικητές πρόκειται να ανακηρυχθούν την Κυριακή. Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στο «Επαγγελματικό Ρίχνω και Πιάνω», «Ελεύθερο Στυλ για μικρόσωμους σκύλους» και Κατάδυση Σκύλου».
Δεν είναι Ολυμπιακό σπορ και δεν μπορεί να συναγωνιστεί τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όμως η Πολωνία φιλοξενεί με περηφάνια το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Φρίσμπι Σκύλων.
Διακόσιες ομάδες διαγωνίζονται στη δυτική πόλη Πόζναν και οι νικητές πρόκειται να ανακηρυχθούν την Κυριακή.
Οι συμμετέχοντες θα διαγωνιστούν στο «Επαγγελματικό Ρίχνω και Πιάνω», «Ελεύθερο Στυλ για μικρόσωμους σκύλους» και Κατάδυση Σκύλου», σύμφωνα με το πολωνικό κρατικό ραδιόφωνο.
Πιστεύεται ότι οι καλύτεροι στο φρίσμπι είναι τα κόλεϊ, όμως ένας Αμερικανός μονγκρέλ έχει στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής.
Η βαθμολογία διαμορφώνεται για την απόσταση της ρίψης και την ακρίβεια του σκύλου στο πιάσιμο του φρίσμπι, αναφέρει το BBC.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπορεί μια ταινία τρόμου να προκαλέσει μετατραυματικό στρες;
- Ο Τραμπ λέει ότι κέρδισε 1,2 δισ. από κρυπτονομίσματα επειδή «όλοι επωφελούνται» από την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο
- LIVE: Αγγλία – ΛΔ Κονγκό
- Δύο γρήγορα γκολ για τον Παναθηναϊκό με Ταμπόρδα και Τετέι (2-0, vids)
- Αίγιο: Τα νέα στοιχεία και ο άλυτος γρίφος για το διπλό φονικό – Δεκάδες κουτιά με φάρμακα βρέθηκαν στο σπίτι
- «Καμίνι» η Ιταλία: Ψεκάζουν τους τουρίστες στη Ρώμη – Στους 5 οι νεκροί από τις ακραίες θερμοκρασίες [βίντεο]

