Οι Αυστραλοί πήραν το χρυσό στα 470 ανδρών της ιστιοπλοΐοας
Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 470 ανδρών στην ιστιοπλοΐα κατέκτησαν οι Μάθιου Μπέλτσερ και Μάλκολμ Πέιτζ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 470 ανδρών στην ιστιοπλοΐα κατέκτησαν οι Μάθιου Μπέλτσερ και Μάλκολμ Πέιτζ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Οι Αυστραλοί ιστιοπλόοι, ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους με 22 βαθμούς ποινής, τερματίζοντας στη δεύτερη θέση στην κούρσα μεταλλίων, 4΄΄ πίσω από τους πρώτους (30:47) της καταληκτικής ιστιοδρομίας Σίμε Φαντέλα και Ιγκόρ Μάρενιτς από την Κροατία (6οι στη γενική).
Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι Βρετανοί Λιούκ Πέισενς και Στούαρτ Μπίθελ με 30 βαθμούς ποινής που τερμάτισαν τέταρτοι στην κούρσα μεταλλίων 34΄΄ πίσω από τους Κροάτες.
Το χάλκινο μετάλλιο κρέμασαν στο στήθος οι Λούκας Καλαμπρέσε και Χουάν ντε λα Φουέντε από την Αργεντινή με 63 βαθμούς ποινής, τερματίζοντας 3οι στην τελευταία ιστιοδρομία, με 16΄΄ διαφορά από τους πρώτους.
Τη 19η θέση κατέλαβαν οι Παναγιώτης Καμπουρίδης και Στάθης Παπαδόπουλος, με 148 βαθμούς ποινής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το προφίλ του Τζέιλεν Γουίλσον που φέρεται να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό (vids)
- Ο ΣΥΡΙΖΑ που… έφαγε τον εαυτό του: Κρίση ηγεσίας, ταυτότητας και κοινωνικής εκπροσώπησης οδήγησαν στην πτώση
- Sky Sports: «Ο Λευκός Οίκος άναψε πράσινο στην Αργεντινή για το πανό των Φώκλαντ στον τελικό (vid)
- Συνθήκες καύσωνα μέχρι την Τετάρτη – Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
- Ιράν: Δύο άνδρες εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού για τις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις του Ιανουαρίου
- Τσιτσιπάς: Η απονομή του τροπαίου στο Γκστάαντ και η ατάκα για την… αγελάδα (vid)


