Στους τρεις ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου, καθώς στη λίστα προστέθηκε και ένας ακόμη ηλικιωμένος από την Πάτρα. Μέχρι στιγμής 44 άτομα σε όλη τη χώρα έχουν μολυνθεί από τον ιό που μεταδίδεται μέσω του τσιμπήματος των κουνουπιών.
Στους τρεις ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον ιό του Δυτικού Νείλου, καθώς στη λίστα προστέθηκε και ένας ακόμη ηλικιωμένος από την Πάτρα.
Μέχρι στιγμής 44 άτομα σε όλη τη χώρα έχουν μολυνθεί από τον ιό που μεταδίδεται μέσω του τσιμπήματος των κουνουπιών.
Στο μεταξύ, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ) έχει προχωρήσει στον αποκλεισμό από τη διαδικασία της αιμοδοσίας, πολιτών οι οποίοι προέρχονται από περιοχές που έχουν «χτυπηθεί» από τον ιό του Δυτικού Νείλου, με στόχο να σταματήσει η μετάδοση του ιού μέσω των μεταγγίσεων.
Έτσι, η αιμοληψία πλέον απαγορεύεται σε Κύμη – Αλιβέρι Ευβοίας, στη Σάμο και στην Ηρωική Πόλη Νάουσας Ημαθίας καθώς και σε 16 περιοχές της Αττικής (Παλαιό Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Αργυρούπολη – Ελληνικό, Άλιμος, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Μοσχάτο, Μαρούσι, Χαλάνδρι) και 2ο δημοτικό διαμέρισμα του δήμου Αθηναίων (Νέος Κόσμος, Κυνοσάργους, Μετς, Παγκράτι και Άγιος Ιωάννης – Γούβα).
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα