Ξεκίνησε η υπογραφή νέων συμβάσεων εργασίας για τους εργαζόμενους της ΑΤΕBank
Ξεκίνησε τη Δευτέρα η διαδικασία υπογραφής των νέων συμβάσεων εργασίας αορίστου χρόνου των εργαζόμενων της Αγροτικής Τράπεζας με την Τράπεζα Πειραιώς, με ισχύ από 28 Ιουλίου, αναφέρουν πληροφορίες από τραπεζικές πηγές.
Ξεκίνησε τη Δευτέρα η διαδικασία υπογραφής των νέων συμβάσεων εργασίας των εργαζόμενων της Αγροτικής Τράπεζας με την Τράπεζα Πειραιώς, με ισχύ από 28 Ιουλίου, αναφέρουν πληροφορίες από τραπεζικές πηγές.
Οι συμβάσεις που θα υπογραφούν θα είναι αορίστου χρόνου με βάση τον ακαθάριστο ονομαστικό μηνιαίο μισθό που ίσχυε στις 31 Μαΐου 2012.
Οι εργαζόμενοι θα ενταχθούν στα ίδια ασφαλιστικά ταμεία στα οποία ασφαλίζονται οι εργαζόμενοι της Τράπεζας Πειραιώς.
Υπενθυμίζεται ότι η Τράπεζα Πειραιώς είχε δεσμευτεί για την διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας στην Αγροτική Τράπεζα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί ο Ερντογάν «αγάπησε» έναν παλιό του αντίπαλο – Άλλους τους φυλακίζει, κάποιους τους επιλέγει
- Η Ελλάδα καταδίκασε επιθέσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία
- Η Πολωνία εξοργισμένη ζητά να αφαιρεθεί παράσημο που έχει αποδώσει στον Ζελένσκι
- Οι ΗΠΑ χτύπησαν ταχύπλοο φερόμενων διακινητών ναρκωτικών
- Το Πεντάγωνο φιλοξένησε τις πρώτες στρατιωτικές συνομιλίες Ισραήλ – Λιβάνου με στόχο τη Χεζμπολάχ
- Κορυφαίοι στρατιωτικοί αξιωματούχοι από ΗΠΑ και Κούβα συναντήθηκαν στο Γκουαντανάμο

