Έξι ανθρακωρύχοι νεκροί από έκρηξη σε ορυχείο στο βόρειο Μεξικό
Έξι ανθρακωρύχοι έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη σε ορυχείο της Πολιτείας Κοαουίλα, στο βόρειο Μεξικό. Την ώρα του δυστυχήματος στο ορυχείο εργάζονταν περίπου 300 άνθρωποι, οι περισσότεροι εκ των οποίων κατάφεραν να βγουν σώοι. Φορείς της Πολιτείας σημειώνουν ότι πάνω από 50.000 άνθρωποι εργάζονται στα ορυχεία της Κοαουίλα. Πολλοί από τους εργαζόμενους δεν έχουν χαρτιά, ενώ δεν τηρούνται πάντοτε οι στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας.
Έξι ανθρακωρύχοι έχασαν τη ζωή τους από έκρηξη σε ορυχείο της Πολιτείας Κοαουίλα, στο βόρειο Μεξικό.Την ώρα του δυστυχήματος στο ορυχείο εργάζονταν περίπου 300 άνθρωποι, οι περισσότεροι εκ των οποίων κατάφεραν να βγουν σώοι.
Πριν από μία εβδομάδα είχε συμβεί παρόμοιο δυστύχημα σε άλλο ορυχείο της περιοχής με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους έξι ανθρακωρύχοι, όλοι μέλη της ίδιας οικογένειας.
Φορείς της Πολιτείας σημειώνουν ότι πάνω από 50.000 άνθρωποι εργάζονται στα ορυχεία της Κοαουίλα. Πολλοί από τους εργαζόμενους δεν έχουν χαρτιά, ενώ δεν τηρούνται πάντοτε οι στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας.
Το 2011 έχασαν τη ζωή τους 30 ανθρακωρύχοι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σε αγαπώ, αλλά δεν θέλω να πάω διακοπές μαζί σου – Όλο και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να ταξιδεύουν solo
- Συμβαίνει τώρα στις προοδευτικές ΗΠΑ: Ευαγγελιστές κάνουν κήρυγμα στις πτήσεις
- Ο ‘Ολιβερ Καν έθεσε ερωτήματα για την εθνική Γερμανίας και μίλησε για τον Κλοπ
- Τεχνητή Νοημοσύνη και αγορά εργασίας: Ποιο είναι το «Ελληνικό Παράδοξο»
- Στενά του Ορμούζ: Τάνκερ εξερράγη, προσέκρουσε σε ναυτική νάρκη
- LIVE: Τσβόλε – ΑΕΚ



