Ο Φρανσουά Ολάντ στο Λονδίνο για να εμψυχώσει τους Γάλλους αθλητές
Ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ αναμένεται σήμερα, Δευτέρα, στο Λονδίνο προκειμένου να επισκεφθεί την αποστολή της χώρας, που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ αναμένεται σήμερα, Δευτέρα, στο Λονδίνο προκειμένου να επισκεφθεί την αποστολή της χώρας, που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Συνοδευόμενος από την υπουργό Αθλητισμού Βαλερί Φουρνεϊρόν, ο κ. Ολάντ θα γευματίσει με τους Γάλλους αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό και το απόγευμα θα παρακολουθήσει την προσπάθειά τους για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στην κορυφαία διοργάνωση.
Ο Γάλλος πρόεδρος θα παρακολουθήσει αγώνες τζούντο και πυγμαχίας, ενώ αργότερα θα δει το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα χάντμπολ γυναικών με την Ισπανία και στη συνέχεια θα μεταβεί στο κολυμβητήριο, όπου αρκετοί Γάλλοι αθλητές έχουν ελπίδες διάκρισης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H ηχορύπανση ίσως συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο Πάρκινσον
- Unai: Το βασκικό όνομα που σημαίνει «φύλακας του κοπαδιού»
- Ακρόπολη: Πώς έγινε η επίθεση με μαχαίρι σε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες – «Πήγε να σφάξει τη γυναίκα»
- Η Τζούλιετ Λιούις έχει παράπονο από την ταινία «Το Ακρωτήρι του Φόβου» του 1991 – Ήταν μόλις 17 ετών
- ΕΛΑΣ: Πολιτικός εμπαιγμός Μητσοτάκη στο ΟΑΚΑ – Με επικοινωνιακά τεχνάσματα δεν κρύβονται τα ερείπια της εγκατάλειψης
- Θεσσαλονίκη: Νεκρός 76χρονος που κολυμπούσε στην Επανομή


