
Χάθηκαν τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ πριν ακόμα ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες
H αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής πως χάθηκε ένα σετ κλειδιών από το Γουέμπλεϊ την περασμένη εβδομάδα (στις 24 Ιουλίου), κάτι που επιβεβαίωσε και η «Scotland Yard».
H αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής πως χάθηκε ένα σετ κλειδιών από το Γουέμπλεϊ την περασμένη εβδομάδα (στις 24 Ιουλίου), κάτι που επιβεβαίωσε και η «Scotland Yard».
Oι Βρετανοί αξιωματικοί που κλήθηκαν να βοηθήσουν στην εξεύρεση των κλειδιών χωρίς όμως επιτυχία, δήλωσαν πάντως ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Λέγεται πάντως, πως για να αντικαταστήσουν τα κλειδιά υψηλής τεχνολογίας που χάθηκαν, θα πρέπει να δαπανηθούν 40.000 λίρες, ενώ κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο πρωτάθλημα του Γουίμπλεντον αν και οι διοργανωτές το είχαν διαψεύσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Βέρνερ Χέρτζογκ έδωσε την πρώτη γεύση της επερχόμενης ταινίας του – Η συμμέτοχη στο Φεστιβάλ Βενετίας
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Σύρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Τα στοιχεία επιμένουν ότι υπήρξε σκάνδαλο Novartis πίσω από το αφήγημα περί «σκευωρίας»
- MyCenae: Δίνοντας σάρκα και οστά στον μύθο των Ατρειδών
- Πόσο κοστίζει το μισθολογικό χάσμα στην ΕΕ; Τι χάνει μια Ελληνίδα σε ετήσιο εισόδημα σε σχέση με έναν άνδρα




