Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, που διεξήχθη στο Μαϊάμι των ΗΠΑ, η Μίλαν επικράτησε 1-0 της Τσέλσι. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, σημείωσε ο Εμάνουελσον στο 70ο λεπτό. Το παιχνίδι παρακολούθησαν 25 χιλιάδες θεατές και η ιταλική ομάδα πήρε τη νίκη, μολονότι η Τσέλσι ήταν εκείνη που είχε τον έλεγχο του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες.
Ο Τζέσι Ντέρι έπεσε άσχημα με το κεφάλι στον αγωνιστικό χώρο μετά από σύγκρουσή του στον αέρα με τον Άμποτ και αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στη συνέχεια αποχώρησε με φορείο.
Με μοναδική απουσία αυτή του Κώστα Σλούκα, ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το τρίτο παιχνίδι με τη Βαλένθια (06/05, 21:15), το οποίο θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.
Η Εθνική πόλο Γυναικών με επιμέρους 6-2 στο τέταρτο οκτάλεπτο, νίκησε 14-9 την Ουγγαρία για τη Β' προκριματική φάση και σε πολύ μεγάλο ποσοστό εξασφάλισε την πρόκρισή της στα τελικά του World Cup.