Ο Β. Spies γυρίζει στα Superbikes
Η συμφωνία κλείστηκε ο Ben Spies αφήνει τη Yamaha και τα MotoGP και επιστρέφει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbikes.
Στην ομάδα της BMW του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbikes (μαζί με τον M. Melandri) θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά, ο Ben Spies.
Ο “Elbowz” όπως είναι το παρατσούκλι του (λόγω του στυλ οδήγησής του) φεύγει χωρίς να το μετανιώσει από ένα περιβάλλον το οποίο δεν αγάπησε.
Μετά από 46 Grand Prix, 1 νίκη, 6 podiums και μία pole position, έφυγε με ένα… σημείωμα (έστω και ηλεκτρονικό) για να γυρίσει στα SBK και την BMW.
Ο Αμερικανός έκλεισε συμβόλαιο με την ομάδα για το 2013 και θα δουλέψει μαζί με τον Marco Melandri.
Επιστρέφει εκεί που ήταν επιτυχημένος και αφήνει ένα κόσμο που ο ίδιος θεωρεί πως δεν το δέχτηκε (αν και η ομάδα έκανε ότι μπορούσε για να τον βοηθήσει).
Άλλωστε δεν είναι ο πρώτος που δεν τα κατάφερε να κάνει την αλλαγή επιτυχημένα στο παρελθόν θυμηθείτε τους Troy Bayliss, Colin Edwards, James Toseland, Anthony Gobert και αρκετούς άλλους.
Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τι ή ποιος έφερε τον B. Spies σε αυτήν την απόφαση πάντως θα μας λείψει το στυλ οδήγησής σου, που ήταν μοναδικό.
auto.in.gr
- Ποιοι και πόσα χρωστάνε στην Εφορία – Γιατί δεν προχωρούν οι ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη
- Ποια ηλικιακή κατηγορία κινδυνεύει περισσότερο από την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό
- Το «πείραμα» του Γκρατς – Ο θρίαμβος μιας κομμουνίστριας δημάρχου στην Αυστρία, στη «φωλιά» της Ακροδεξιάς
- Γιώτα Νέγκα και Κίτρινα Ποδήλατα στο Asteria Culture Festival
- The Expla-in Project | Είναι τα εθνικά θέματα πεδίο προεκλογικής αντιπαράθεσης;
- Η νέα πόλη που ο Μασκ χτίζει στην άμμο του Τέξας




