Το πρώτο μισό της σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, ολοκληρώθηκε, με επτά αγώνες και όμορφες εικόνες. Μπορεί η ομάδα της Ford να έχει κερδίσει το 53% των ειδικών διαδρομών και να μην έχει τερματισμούς στις πρώτες θέσεις, όμως μένουν ακόμη έξι αγώνες για να ανατρέψει τα προγνωστικά και να περάσει μπροστά.
Το πρώτο μισό της σεζόν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, ολοκληρώθηκε, με επτά αγώνες και όμορφες εικόνες.
Μπορεί η ομάδα της Ford να έχει κερδίσει το 53% των ειδικών διαδρομών και να μην έχει τερματισμούς στις πρώτες θέσεις, όμως μένουν ακόμη έξι αγώνες για να ανατρέψει τα προγνωστικά και να περάσει μπροστά.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»