Θάνος και Πρεβολαράκη μιλούν για το «όνειρο» της πάλης στο Λονδίνο
Έτοιμη να αγωνιστεί στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του κόσμου είναι η διεθνής αθλήτρια της πάλης, Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία λίγο πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο και την πρώτη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παραχώρησε συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας της. Παράλληλα, με την 21χρονη αθλήτρια του Εθνικού Γ.Σ., τις απόψεις του κατέθεσε και ο πρώην Ολυμπιονίκης της ελληνορωμαϊκής και σήμερα πρόεδρος της ΕΟΦΠ, Κώστας Θάνος, ο οποίος αναφέρθηκε στο παρελθόν και το παρόν του αθλήματος της πάλης.
Έτοιμη να αγωνιστεί στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση του κόσμου είναι η διεθνής αθλήτρια της πάλης, Μαρία Πρεβολαράκη, η οποία λίγο πριν αναχωρήσει για το Λονδίνο και την πρώτη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, παραχώρησε συνέντευξη στο «ΒΗΜΑ», όπου αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ζωής και της καριέρας της.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Η Πρεβολαράκη που αγωνίζεται στην κατηγορία των 55 κιλών πήρε την πρόκριση τον περασμένο Απρίλιο μέσω του Ευρωπαϊκού προολυμπιακού προκριματικού τουρνουά της Σόφιας.
Παράλληλα, με την 21χρονη αθλήτρια του Εθνικού Γ.Σ., τις απόψεις του κατέθεσε και ο πρώην Ολυμπιονίκης της ελληνορωμαϊκής και σήμερα πρόεδρος της ΕΟΦΠ, Κώστας Θάνος, ο οποίος αναφέρθηκε στο παρελθόν και το παρόν του αθλήματος της πάλης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ΕΕ νομιμοποιεί την μεταφορά απελαθέντων σε τρίτες χώρες εκτός ένωσης
- Σεισμός 6,1 ρίχτερ στην Ιταλία έγινε αισθητός σε νησιά του Ιονίου
- Βρετανία: «Συγγνώμη» από την αστυνομία για τις χειροπέδες που πέρασε σε ετοιμοθάνατο θύμα
- Αλήθειες και ψέματα για την αμερικανική «μηχανή κέρδους»
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αλήθειες και μύθοι για Δούρειους Ιππους
- Αναφορές για πυροβολισμούς σε νοσοκομείο στον Καναδά
