
«Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει με δίκαιο τρόπο» λέει ο υπουργός Εργασίας για τις περικοπές
Για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το υπουργείο Εργασίας και την περιστολή των δαπανών, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ο υπουργός Εργασίας. Ο κ. Βρούτσης τόνισε πως «ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει με δίκαιο τρόπο», υπενθυμίζοντας ότι το υπουργείο του έχει αναλάβει το 44% του συνολικού πακέτου των 11,5 δισ. ευρώ.
Για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το υπουργείο Εργασίας και την περιστολή των δαπανών, ενημέρωσε τον πρωθυπουργό ο υπουργός Εργασίας.
Ο κ. Βρούτσης τόνισε πως στην κρίσιμη στιγμή που περνά η Ελλάδα, θα ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει με δίκαιο τρόπο, καθώς, όπως τόνισε, όταν υπάρχει δικαιοσύνη τα μέτρα είναι πιο ήπια.
Υπενθύμισε πως το υπουργείο του έχει αναλάβει το 44% του συνολικού πακέτου των 11,5 δίσ. που πρέπει να περικοπούν και εμφανίστηκε σίγουρος πως με τις κατάλληλες αποφάσεις η χώρα θα βγεί από την κρίση.
O κ. Βρούτσης συναντήθηκε και με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αρκάς: Σε καλοκαιρινή διάθεση
- Το να μην κάνουμε τίποτα δεν είναι κακό
- Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος το Σάββατο – Σε «πορτοκαλί» συναγερμό η Κρήτη
- ΣΥΡΙΖΑ: Η τελευταία ευκαιρία του Πολάκη για πρόεδρος – Σύγκρουση μέχρι τελικής πτώσης στην Κεντρική Επιτροπή
- Ανοικτά αύριο τα καταστήματα για την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων – Το ωράριο
- Απόφαση-σταθμός: Οι αθλητικές ποινές μπορούν να ανατραπούν από ανεξάρτητο δικαστή

