Ο Ζαρντίμ δεν επιβεβαιώνει για Μάτιτς
Τα πορτογαλικά ΜΜΕ θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Νεμάνια Μάτιτς, όμως ο Λεάντρο Ζαρντίμ δεν επιβεβαίωσε τα σενάρια των συμπατριωτών του.
Τα πορτογαλικά ΜΜΕ θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται για τον Νεμάνια Μάτιτς, όμως ο Λεάντρο Ζαρντίμ δεν επιβεβαίωσε τα σενάρια των συμπατριωτών του.
«Έχουμε έρθει για τα φιλικά παιχνίδια και στόχος μας είναι να δουλέψουμε καλά και να μας βοηθήσουν οι αναμετρήσεις. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι ούτε για τον Μάτιτς, αλλά ούτε και για τους παίκτες της Γκιμαράες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού στον πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1.
Και συνέχισε:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα σελίδα στην καριέρα μου. Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, είναι η πιο δημοφιλής ομάδα και πιο δυνατή. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να πετύχω στον Ολυμπιακό.
» Ακόμα είναι νωρίς, προσπαθώ να μάθω τους παίκτες και να με μάθουν και αυτοί. Προσπαθώ να περάσω τη φιλοσοφία μου και να βοηθήσω και γω την ομάδα να πετύχει. Είμαι χαρούμενος, γίνεται καλή δουλειά και το κλίμα είναι ιδανικό.
» Στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι ΗΠΑ ζητούν την έκδοση του κυβερνήτη της Σιναλόα, κατηγορώντας τον για σχέσεις με το ομώνυμο καρτέλ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Γιατί ανησυχούν
- Το Ισραήλ αναχαιτίζει στολίσκο που κατευθύνεται στη Γάζα, ανοιχτά της Κρήτης
- Γιορτή σήμερα 30 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 30.04.2026]
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ 1-1: Όλα θα κριθούν στο Λονδίνο (vid)




