Συνελήφθη δημόσια υπάλληλος για παθητική δωροδοκία και απόπειρα εκβίασης
Μία 52χρονη δημόσια υπάλληλος, ταμίας της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για παθητική δωροδοκία, παράβαση καθήκοντος και απόπειρα εκβίασης.
Μία 52χρονη δημόσια υπάλληλος, ταμίας της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ, συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. για παθητική δωροδοκία, παράβαση καθήκοντος και απόπειρα εκβίασης.
Είχε προηγηθεί καταγγελία γυναίκας ιδιώτη, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του επαγγελματικού τουρισμού σκαφών, ότι η 52χρονη απαίτησε αρχικά το ποσό των 1.500 ευρώ και έπειτα από διαπραγματεύσεις το ποσό των 1.000 ευρώ, για να τακτοποιήσει αίτημά της σχετικά με τη μετακίνηση – ελλιμενισμό σκαφών της σε προωθημένο σημείο της Μαρίνας Αλίμου.
Το μεσημέρι της Τρίτης, σε προκαθορισμένο ραντεβού στα γραφεία του υποκαταστήματος της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου, στη Μαρίνα Αλίμου, η δημόσια υπάλληλος, αφού παρέλαβε το προσημειωμένο ποσό των 1.000 ευρώ, συνελήφθη.
Ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι πιο επικίνδυνες σκηνές του Τομ Κρουζ που απογείωσαν το Mission: Impossible
- Παραμένει στην αβεβαιότητα η Μονακό: Στον… αέρα η συμμετοχή της στο επόμενο γαλλικό πρωτάθλημα
- Ο Καναδάς σχεδιάζει νέο πετρελαιαγωγό με στόχο την απεξάρτηση από τις ΗΠΑ
- Ελευσίνα: Ανήλικοι λήστεψαν δύο 15χρονους μέσα λίγες ημέρες δύο φορές
- Τρομακτική έκρηξη στην Ινδία: Βυτιοφόρο προσέκρουσε σε διόδια – Πέντε νεκροί [βίντεο]
- Σε δύο δασικές πυρκαγιές στη Γαλλία επιχείρησε η ελληνική ομάδα δασοπυρόσβεσης


