H Ολυμπιακή Φλόγα διανυκτέρευσε στον Πύργο του Λονδίνου
Την πρώτη της... νύχτα επί Ολυμπιακού εδάφους πέρασε χθες η Ολυμπιακή Φλόγα, η οποία διανυκτέρευσε στον Πύργο του Λονδίνου και ξεκίνησε την περιοδεία της στη βρετανική πρωτεύουσα. «Αυτό που γίνεται τώρα είναι σαν την προσμονή που έχεις πριν από την έναρξη της παράστασης», υποστήριξε στο BBC ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον μετά την άφιξη της Φλόγας στο Λονδίνο.
Την πρώτη της… νύχτα επί Ολυμπιακού εδάφους πέρασε χθες η Ολυμπιακή Φλόγα, η οποία διανυκτέρευσε στον Πύργο του Λονδίνου και ξεκίνησε την περιοδεία της στη βρετανική πρωτεύουσα.
«Αυτό που γίνεται τώρα είναι σαν την προσμονή που έχεις πριν από την έναρξη της παράστασης», υποστήριξε στο BBC ο Δήμαρχος του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον μετά την άφιξη της Φλόγας στο Λονδίνο.
Το Ολυμπιακό φως προσγειώθηκε με ελικόπτερο στο Λονδίνο και διανυκτέρευσε στον Πύργο του Λονδίνου, εκεί όπου φυλάσσονται το στέμμα και τα βασιλικά κοσμήματα. Η 15χρονη κολυμβήτρια Νατάσα Σίνχα ήταν η πρώτη λαμπαδηδρόμος στο Γκρίνουιτς Παρκ.
Ανάμεσα στους λαμπαδηδρόμους ήταν η θρυλική γυμνάστρια Νάντια Κομανέτσι και ο παλαίμαχος σέντερ του Παναθηναϊκού, Τζον Αμίτσι.
Το ταξίδι της Φλόγας ξεκίνησε επί βρετανικού εδάφους στις 19 Μαΐου στην Κορνουάλη με πρώτο λαμπαδηδρόμο τον ιστιοπλόο Μπεν Έινσλι και θα ολοκληρώσει το ταξίδι της την Παρασκευή (27/7) στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας