Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκαθαρίζει για Σαλπιγγίδη, μένει ως... δανεικός ο Σταφυλλίδης

Ξεκαθαρίζει για Σαλπιγγίδη, μένει ως… δανεικός ο Σταφυλλίδης

Μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ. Ο εκπρόσωπος του διεθνούς επιθετικού είχε το μεσημέρι του Σαββάτου συζήτηση διαρκείας με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα με θέμα το μέλλον του πελάτη του. Εν τω μεταξύ, ο Σταφυλλίδης θα παραμείνει για ακόμα έναν χρόνο στον «Δικέφαλο» αλλά ως δανεικός από τη νέα του ομάδας.

Μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραμονής του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ.

Ο εκπρόσωπος του διεθνούς επιθετικού, Βαγγέλης Αγγελής βρίσκεται στο Ντόρφερθ, όπου προετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ, και είχε το μεσημέρι του Σαββάτου συζήτηση διαρκείας με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ζήση Βρύζα με θέμα το μέλλον του πελάτη του.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν την καταφατική απάντηση του και ο πρόεδρος της ΠΑΕ θεωρεί πως πλέον η απόφαση για παραμονή του Σαλπιγγίδη εξαρτάται από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος, για να μείνει, θα πρέπει να αποδεχτεί μια γενναία μείωση των αποδοχών του κατά 40% και να ρυθμίσει το ποσό που του οφείλεται και που πλησιάζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Πρόεδρος και προπονητής συζήτησαν για το θέμα, ενώ χθες έγινε και μια συνάντηση μεταξύ του προπονητή και του ποδοσφαιριστή, από τις συναντήσεις αυτές που ο Γιώργος Δώνης κάνει με όλους τους παίκτες του, αυτή την φορά όμως χωρίς την παρουσία συνεργατών του, όπως συνέβαινε ως τώρα.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως ο Κώστας Σταφυλίδης, που υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τη Λεβερκούζεν, αντί συνολικών ανταλλαγμάτων 2,2 εκατομμυρίων ευρώ, θα παραμείνει δανεικός από την γερμανική ομάδα στον ΠΑΟΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα ενταχθεί στις «ασπιρίνες» το επόμενο καλοκαίρι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024