Παράταση στις ανανεώσεις των διαρκείας από τον ΠΑΟ
Παράταση στην ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα όσοι θέλουν να ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους θα μπορούν να το πράξουν ως και την Τετάρτη 25/7. Την Τετάρτη, μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου από την οικογένεια Βαρδινογιάννη στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» σημειώθηκε ρεκόρ ημέρας στα διαρκείας με 611 κάρτες.
Παράταση στην ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν οι περσινοί κάτοχοι, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα όσοι θέλουν να ανανεώσουν τις κάρτες διαρκείας τους θα μπορούν να το πράξουν ως και την Τετάρτη 25/7.
Την Τετάρτη, μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου από την οικογένεια Βαρδινογιάννη στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία» σημειώθηκε ρεκόρ ημέρας στα διαρκείας με 611 κάρτες.
Αυτό δείχνει ότι αρκετοί φίλοι των Πρασίνων περίμεναν να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών, για να γραφτούν μέλη και για να πάρουν διαρκείας.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους καρτών διαρκείας της σεζόν 2011-2012, ότι η περίοδος κατά την οποία έχουν το δικαίωμα ανανέωσης της κάρτας τους παρατείνεται έως την Τετάρτη 25/7».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
- Η Ουκρανία έπληξε με drones εργοστάσιο κατασκευής πυραύλων στη Ρωσία, σε απόσταση 1.400 χλμ. από τα σύνορα
- Λίβανος: Τουλάχιστον 12 οι νεκροί από τα ισραηλινά πλήγματα – Θέτουν πλέον σε κίνδυνο την εύθραυστη εκεχειρία
- Παλαιό Φάληρο: Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων λόγω καθίζησης του οδοστρώματος
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Μπορώ να ζήσω χωρίς να είμαι Αρχιεπίσκοπος
- Learning Resources: Όταν τα παιχνίδια νικούν τους δασμούς Τραμπ

