Υλικά

150 gr. κάππαρη τουρσί
2 πατάτες μικρές
1 πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
100 ml. ελαιόλαδο
3 κουταλιές της σούπας ξίδι λευκό

Εκτέλεση
Βάζουμε την κάππαρη να ξαρμυρίσει για 1 ώρα και τη στραγγίζουμε, ενώ παράλληλα βράζουμε τις πατάτες για 15 λεπτά σε αλατισμένο νερό. Πολτοποιούμε στο μπλέντερ την κάππαρη, την πιπεριά, το κρεμμύδι και το σκόρδο, με την προσθήκη λίγου ελαιόλαδου. Κατόπιν, προσθέτουμε σταδιακά τις πατάτες και το υπόλοιπο ελαιόλαδο, συνεχίζοντας την πολτοποίηση.
Τέλος προσθέτουμε το ξίδι και σερβίρουμε. Δοκιμάστε την καλύτερα δροσερή.
Καλή σας όρεξη!

  • Διαβάστε περισσότερα για τη Σύρο, εδώ. Τι «πρέπει να ξέρετε», στοιχεία της ιστορίας της και πληροφορίες για τα χωριά της.

    in.gr Διακοπές

in.gr