Ακόμη έναν διακανονισμό ολοκλήρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, αυτή τη φορά με τον Στιβ Μπέλεκ.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός ήταν από τα μικρά «αγκάθια» της Ενωσης, καθώς το ποσό που του οφείλεται δεν υπερβαίνει τις 50.000 ευρώ, αλλά σε κάθε περίπτωση η συμφωνία των δύο πλευρών αφαιρεί ακόμη ένα πρόβλημα για τους «κιτρινόμαυρους.

Η διοίκηση της ομάδας δίνει μάχη με το χρόνο, ώστε να εμφανιστεί έτοιμη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να εξασφαλίσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Τέλος ο Αργυρίου

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την Τρίτη τη λύση της συνεργασίας της με τον Ανέστη Αργυρίου. Ο παίκτης, ο οποίος είχε καταθέσει προσφυγή εναντίον της «κιτρινόμαυρης» εταιρείας πήγε τη Δευτέρα μαζί με τους εκπροσώπους του στα Σπάτα και, ύστερα από διαπραγματεύσεις, βρέθηκε η «χρυσή τομή» για τον συμβιβασμό των δύο πλευρών, ενώ στη συνέχεια ο Αργυρίου υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του κοινή συναινέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης θα λάβει άμεσα 130.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα που του οφείλονται θα του καταβληθούν σε δόσεις.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Αργυρίου.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ