Στις φυλακές Κορυδαλλού παραμένει ο Σάββας Ξηρός
Στον Κορυδαλλό παραμένει ο Σάββας Ξηρός μετά την απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, να μην προχωρήσει τελικά στη μεταγωγή του από τις εκεί φυλακές στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης για λόγους υγείας, παρά το γεγονός ότι υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση.
Στον Κορυδαλλό παραμένει ο Σάββας Ξηρός μετά την απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας, να μην προχωρήσει τελικά στη μεταγωγή του από τις εκεί φυλακές στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης για λόγους υγείας, παρά το γεγονός ότι υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά είχε κάνει κατά πλειοψηφία αποδεκτό στις 05 Ιουλίου, το αίτημα του κρατούμενου για προσωρινή πεντάμηνη αναστολή της κράτησής του και μεταφοράς του στο συγκεκριμένο νοσηλευτικό ίδρυμα.
Η ΕΛ.ΑΣ., με έγγραφό της την περασμένη εβδομάδα προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πειραιά, ζητά για λόγους ασφαλείας να μη γίνει στο ΑΧΕΠΑ η μεταγωγή και φρούρηση νοσηλείας του Σάββα Ξηρού, και προτείνει άλλα νοσοκομεία, όπως το «Παπαγεωργίου» και το «Ιπποκράτειο».
Κατόπιν τούτου, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πειραιά, επικαλούμενος και δική του δικαστική υποχρέωση, εισήγαγε στο τριμελές πλειομμελειοδικείο να συζητηθεί εκ νέου η διακοπή ποινής του αιτούντος την Πέμπτη 19 Ιουλίου, ως προς το σχετικό αίτημα της ΕΛ.ΑΣ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λυκαβηττός: Απαγορεύεται η είσοδος στον λόφο στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για τον κίνδυνο πυρκαγιάς
- Συνελήφθησαν δύο άνδρες για πυρκαγιά από αμέλεια στο Κρυονέρι
- Η Υπουργός Πολιτισμού εγκαινίασε στο Κάστρο της Χώρας τον αποκατεστημένο από τον Δήμο Αμοργού «Θόλο» και τον «Κάτω Λάκκο»
- Οι άνθρωποι ζουν περισσότερο, αλλά περνούν πολλά χρόνια με προβλήματα υγείας – Τα στοιχεία για την Ελλάδα
- Η Ιταλία θεσπίζει Εθνική Ημέρα Μνήμης για τα 39 θύματα του Χέιζελ
- Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος δύο 39χρονων που πέταξαν έπιπλα στο πεζοδρόμιο

