Στην έκδοση τρίμηνων εντόκων γραμματίων προχωρεί την Τρίτη το Δημόσιο
Στην έκδοση εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων προχωρεί αύριο, Τρίτη, το Ελληνικό Δημόσιο στοχεύοντας στην άντληση έως και 1,625 δισ. ευρώ. Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) βγαίνει για να δανειστεί 1,25 δισ. ευρώ. Σε αυτό το ποσό θα προστεθούν και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 375 εκατ. ευρώ.
Στην έκδοση εντόκων γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων προχωρεί αύριο, Τρίτη, το Ελληνικό Δημόσιο στοχεύοντας στην άντληση έως και 1,625 δισ. ευρώ.
Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ) βγαίνει για να δανειστεί 1,25 δισ. ευρώ. Σε αυτό το ποσό θα προστεθούν και μη ανταγωνιστικές προσφορές ύψους 375 εκατ. ευρώ.
Σημειώνεται πως στην προηγούμενη δημοπρασία τρίμηνων εντόκων γραμματίων το Δημόσιο άντλησε 1,3 δισ. ευρώ με επιτόκιο 4,31%, έναντι 4,34% στην προηγούμενη αντίστοιχη δημοπρασία του Μαΐου.
Η έκδοση του Ιουνίου είχε υπερκαλυφθεί κατά 2,19 φορές, έναντι συντελεστή κάλυψης 2,32 στην προηγούμενη δημοπρασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συρία: Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διορισμένου κοινοβουλίου
- Κουφονήσια: Συνέλαβαν τον κυβερνήτη πλωτού αναψυκτηρίου
- Πετρέλαιο: Αλμα των τιμών εν μέσω των συνεχιζόμενων εχθροπραξιών ανάμεσα στο Ιράν και τις ΗΠΑ
- Ιράν: Τα πλήγματα των ΗΠΑ «εκμηδένισαν» τις διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών
- Ισπανία: Στους 13 οι νεκροί από την πυρκαγιά στην Αλμερία – Βρετανίδα υπέκυψε στο νοσοκομείο
- Ποιοι ξαναγράφουν το βιβλίο της πολυτέλειας
