Η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαμίτ Αλτιντοπ. Ο Τούρκος διεθνής άσος επιστρέφει στην πατρίδα του, καθώς δεν ήταν στα σχέδια του Ζοσέ Μουρίνιο για την ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης τη νέα σεζόν. Η «Γαλατά» συμφώνησε στα δύο εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από την πρωταθλήτρια Ισπανίας και ο Αλτιντοπ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας μ’ ετήσιες αποδοχές 3.5 εκατ. ευρώ.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Η Μάντσεστερ Σίτι θριάμβευσε με 3-0 στο Λονδίνο επί της Τσέλσι, μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την πρωτοπόρο Άρσεναλ έχοντας παιχνίδι λιγότερο και στις 19/4 υποδέχεται την Άρσεναλ σε «τελικό»
Τέσσερις δανεικοί και ένας παίκτης με οψιόν για να μείνει στο Κορωπί: Ρενάτο, Λαφόν, Τσάβες, Ερνάντεθ και Σισοκό απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.