Η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε την απόκτηση του Χαμίτ Αλτιντοπ. Ο Τούρκος διεθνής άσος επιστρέφει στην πατρίδα του, καθώς δεν ήταν στα σχέδια του Ζοσέ Μουρίνιο για την ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης τη νέα σεζόν. Η «Γαλατά» συμφώνησε στα δύο εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του από την πρωταθλήτρια Ισπανίας και ο Αλτιντοπ υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας μ’ ετήσιες αποδοχές 3.5 εκατ. ευρώ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Απότομα έληξε η συνέντευξη Τύπου του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το Φενέρμπαχτσε – Ζαλγκίρις 86-74, όταν ο Λιθουανός τεχνικός έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού μετά από ερώτηση που δέχθηκε.