«Φανταστείτε τι περιμένει τους εργαζόμενους», σχολιάζει η αντιπολίτευση για την παραίτηση Νικολόπουλου
Η παραίτηση του Ν.Νικολόπουλου από τη θέση του υφυπουργού Εργασίας, επειδή διαφώνησε με την πολιτική που ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει η κυβέρνηση στα εργασιακά, δείχνει τι θα επακολουθήσει για τους εργαζόμενους, ήταν το σχόλιο κομμάτων της αντιπολίτευσης. «Η στάση του κ. Νικολόπουλου αναδεικνύει το αυτονόητο που θα έπρεπε να πράξουν όσα στελέχη της κυβέρνησης σέβονται τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Να εξηγήσει τι ζήτησε η τρόικα από την κυβέρνηση» ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Η παραίτηση του Ν.Νικολόπουλου από τη θέση του υφυπουργού Εργασίας, επειδή διαφώνησε με την πολιτική που ανακοίνωσε ότι θα ακολουθήσει η κυβέρνηση στα εργασιακά, δείχνει τι θα επακολουθήσει για τους εργαζόμενους, ήταν το σχόλιο κομμάτων της αντιπολίτευσης.
«Η στάση του κ. Νικολόπουλου αναδεικνύει το αυτονόητο που θα έπρεπε να πράξουν όσα στελέχη της κυβέρνησης σέβονται τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις έναντι των ψηφοφόρων τους. Αποτελεί άλλη μια απόδειξη ότι η επαναδιαπραγμάτευση εγκαταλείφθηκε την ημέρα των εκλογών» επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.
«Σήμερα συνέβη το αδιανόητο. Υπουργός της κυβέρνησης ψηφίζει τις προγραμματικές δηλώσεις της και αμέσως μετά παραιτείται ισχυριζόμενος την αδυναμία του να υπηρετήσει άλλα από αυτά που διακήρυττε ως τομεάρχης υπουργείου Εργασίας.
»Έτσι επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι η διαπραγμάτευση ήταν προεκλογικό παραμύθι που εγκαταλείπεται από την 1η ημέρα λειτουργίας της κυβέρνησης. Σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, ο ελληνικός λαός με αμηχανία αλλά και με οργή αναρωτιέται ποιος κοροϊδεύει ποιόν και για πόσο ακόμα;
»Είναι προφανές ότι ο κ. Νικολόπουλος επιβάλλεται να εξηγήσει πλήρως, άμεσα τι ακριβώς ζήτησε η τρόικα από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και αποδέχτηκε η κυβέρνηση ώστε να οδηγηθούν οι σχέσεις τους σε διαζύγιο» τονίζεται σε ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σουδάν: Τουλάχιστον 21 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ναυάγιο σκάφους στον Νείλο
- Καταγραφή και έλεγχος των γεφυρών στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
- Πολυαθλητικός σημαίνει…
- Η AI στα χακί – Το Πεντάγωνο πιέζει για απόρρητα μοντέλα «χωρίς κανόνες»
- Λένα Παπαληγούρα: Όταν αφιέρωσε το πρόσφατο βραβείο της στον πατέρα της Αναστάση Παπαληγούρα
- Καναδάς: Ποια ήταν η 18χρονη δράστρια του μακελειού σε σχολείο


