Υπέγραψε ο Βελάσκες, ανακοίνωσε Πίντο, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από το Σάββατο ο Χοσέ Βελάσκες, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Πράσινους και αναμένεται ως τη Δευτέρα να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Αν και ανήκε στη Βιγιαρεάλ, βρέθηκε ο τρόπος ώστε ο αμυντικός από τη Βενεζουέλα να μείνει ελεύθερος και να ενταχθεί κανονικά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Ειδικό πρόγραμμα για τον Σο, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από θλάση. Ανακοινώσεις για Πίντο, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ.
Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι από το Σάββατο ο Χοσέ Βελάσκες, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους Πράσινους και αναμένεται ως τη Δευτέρα να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.
Αν και ανήκε στη Βιγιαρεάλ, βρέθηκε ο τρόπος ώστε ο αμυντικός από τη Βενεζουέλα να μείνει ελεύθερος και να ενταχθεί κανονικά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.
Το πρωί ο 22χρονος διεθνής υποβλήθηκε στις ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα βρέθηκε μαζί με τον μάνατζέρ του στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ, όπου υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του.
Ειδικό πρόγραμμα ο Σο
Ο Πάπε Σο, νέος αμυντικός μέσος των Πρασίνων, στο τέλος του πρωταθλήματος ταλαιπωρήθηκε από μία θλάση στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού και το ιατρικό επιτελείο των «πρασίνων» για να είναι σίγουρο έδωσε εντολή για ειδικό πρόγραμμα.
Ο Σο θα μεταβεί κανονικά στην Αυστρία και αναμένεται μέσα στο επόμενο δεκαήμερο να έχει τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.
Και οι ανακοινώσεις για Πίντο, Σπυρόπουλο, Μπουμσόνγκ
Από κει και πέρα, διευθετήθηκαν οι τελικές εκκρεμότητες που υπήρχαν με τους Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Νίκο Σπυρόπουλο, οι οποίοι υπέγραψαν νέα συμβόλαια.
Ο μεν Γάλλος την επέκταση για έναν ακόμη χρόνο, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2014, αφού είχε συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αλλά με μειωμένες αποδοχές.
Ο δε Γιαννιώτης αριστεροπόδαρος μπακ υπέγραψε νέο συμβόλαιο μονοετούς διαρκείας και θα μείνει κάτοικος Παιανίας μέχρι το καλοκαίρι του 2013.
Μάλιστα, ο Σπυρόπουλος θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία (Μπουμσόνγκ και Πίντο προπονούνται κανονικά…) και θα ταξιδέψει μαζί με την αποστολή την Δευτέρα για την Αυστρία.
Αναλυτικά οι τρεις ανακοινώσεις των πρασίνων:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση, με μεταγραφή από την Πόρτο, του Αντρέ Πίντο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας».
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑϊΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ζαν Αλαίν Μπουμσόνγκ για την τροποποίηση του συμβολαίου του και την επέκταση της χρονικής του διάρκειας μέχρι τον Ιούνιο του 2014».
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με το Νίκο Σπυρόπουλο για την υπογραφή νέου συμβολαίου μέχρι τον Ιούνιο του 2013».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Παναγιώτης Τζαννετάκης: Ήθος, ευπρέπεια και γνώσεις
- «Συνάντηση του Καρέτσα με τη Ντόρτμουντ»
- ΠΟΥ: Πέντε τα επιβεβαιωμένα κρούσματα χανταϊού στο κρουαζιερόπλοιο
- Πρώην στέλεχος της OpenAI περιγράφει πώς απέκτησε τέσσερα παιδιά με το σπέρμα του Μασκ
- «Ψηλά το κεφάλι, τα μάτια μονάχα στον στόχο»: Το μήνυμα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενόψει Game 4 με Βαλένθια
- Μπιενάλε Βενετίας: Διαμαρτυρία Pussy Riot και Femen έξω από το ρωσικό περίπτερο για την επιστροφή της Ρωσίας





