Διακοπές υδροδότησης τη Δευτέρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Διακοπές στην υδροδότηση θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 9 Ιουλίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών για συνδέσεις αγωγών του δικτύου ύδρευσης, στην συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Κασσάνδρου.
Διακοπές στην υδροδότηση θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 9 Ιουλίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών για συνδέσεις αγωγών του δικτύου ύδρευσης, στην συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας με Κασσάνδρου.
{{{ map }}}
Οι διακοπές θα πραγματοποιηθούν από τις 8.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ. και θα αφορούν τις οδούς Αγ.Δημητρίου, Κασσάνδρου, Αποστόλου Παύλου, Αγ. Νικολάου, αλλά και τις παρακείμενες σε αυτές οδούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Squat jumps: Οδηγός για αρχάριους
- Καιρός: Θερμοκρασίες έως 34 βαθμούς ανήμερα του Αγίου Πνεύματος – Πού θα έχει βροχές και καταιγίδες
- 100 χρόνια Μέριλιν Μονρόε – Ακόμη και τα εσώρουχα της στο σφυρί στην πιο ιδιωτική δημοπρασία όλων
- Μην φοβάσαι το κλάμα: Μας κάνει καλό
- Από τα δισεκατομμύρια στα τρισεκατομμύρια – Τα χρυσά πρόσωπα των αγορών
- Η σκιά του πολέμου στη Ρουμανία
- Το αφεντικό της OpenAI άλλαξε γνώμη – Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μη φέρει εργασιακό Αρμαγεδδώνα τελικά
- Πριν το πρώτο αίμα: Ράμπο χωρίς Σιλβέστερ Σταλόνε γίνεται;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442