Στα προημιτελικά πέρασαν Φερέρ και Μάρεϊ
Ο Βρετανός Άντι Μάρεϊ προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά Γουίμπλεντον. Το νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης νίκησε και απέκλεισε τον Κροάτη Μάριν Τσίλιτς με 3-0 σετ (7-5, 6-2, 6-3). Ομοίως ο Γερμανός Φλόριαν Μάιερ, που επικράτησε του Γάλλου Ρισάρ Γκασκέ με 3-1 σετ (6-3, 6-1, 3-6, 6-2). Επίσης, ο Γερμανός Φίλιπ Κολσράιμπερ απέκλεισε τον Αμερικανό Μπράιαν Μπέκερ με 3-0 (6-1, 7-6, 6-3) και ο Ισπανός Νταβίντ Φερέρ τον Αργεντινό Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο με το ίδιο σκορ (6-3, 6-2, 6-3).
Ο Βρετανός Άντι Μάρεϊ προκρίθηκε στα προημιτελικά του τουρνουά Γουίμπλεντον. Το νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης νίκησε και απέκλεισε τον Κροάτη Μάριν Τσίλιτς με 3-0 σετ (7-5, 6-2, 6-3). Ομοίως ο Γερμανός Φλόριαν Μάιερ, που επικράτησε του Γάλλου Ρισάρ Γκασκέ με 3-1 σετ (6-3, 6-1, 3-6, 6-2).
Επίσης, ο Γερμανός Φίλιπ Κολσράιμπερ απέκλεισε τον Αμερικανό Μπράιαν Μπέκερ με 3-0 (6-1, 7-6, 6-3) και ο Ισπανός Νταβίντ Φερέρ τον Αργεντινό Χουάν Μάρτιν Ντελ Πότρο με το ίδιο σκορ (6-3, 6-2, 6-3).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Ομοβροντία δασμών από σήμερα Παρασκευή σε βάρος 60 χωρών και της ΕΕ
- Η Γαλλία ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο



