
Στην Κύπρο για επίσημη επίσκεψη 1 και 2 Ιουλίου ο Δημήτρης Αβραμόπουλος
Διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος την Κυριακή 1 και τη Δευτέρα 2 Ιουλίου. Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη εκτός Ελλάδας του Δ. Αβραμόπουλου, υπό τη νέα του ιδιότητα, στη διάρκεια της οποίας αναμένεται να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια.
Διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος την Κυριακή 1 και τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.
Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη εκτός Ελλάδας του Δ. Αβραμόπουλου, υπό τη νέα του ιδιότητα, στη διάρκεια της οποίας αναμένεται να γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια.
Επίσης, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Ομήρου, την υπουργό Εξωτερικών Ερατώ Μαρκουλλή, καθώς και με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων.
Το πρόγραμμα του κ. Αβραμόπουλου περιλαμβάνει ακόμη επίσκεψη και κατάθεση στεφάνων στα Φυλακισμένα Μνήματα και στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τροχαίο Μεσαρά: Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 12χρονη
- Δημοσκόπηση: Οι κόκκινες κάρτες των πολιτών στην κυβέρνηση – Σε ελεύθερη πτώση η ΝΔ
- Πολιτική θύελλα με Τζον Τέρι στην Αγγλία
- Σκύλος: Πότε το φτέρνισμα υποκρύπτει σοβαρά νοσήματα;
- Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες του κόσμου για το 2026 – Στη δεύτερη θέση μια ελληνική
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δεν θέλει διάλογο για μείωση των ωρών απασχόλησης, γιατί εκπροσωπεί τις ελίτ και όχι τον κόσμο της εργασίας

