Ο Γερβάσιος Φιλιππίδης έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του και με καλύτερη βολή στα 72.39μ (τη 2η) έμεινε στην 15η θέση του Α' προκριματικού γκρουπ του ακοντισμού, κατά την 1η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου του Ελσίνκι. Εκτός τελικού στο ύψος έμεινε ο Κώστας Μπανιώτης με άλμα στα 2.19μ και τρεις άκυρες στα 2.23μ.
Ο Γερβάσιος Φιλιππίδης έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του και με καλύτερη βολή στα 72.39μ (τη 2η) έμεινε στην 15η θέση του Α’ προκριματικού γκρουπ του ακοντισμού, κατά την 1η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου του Ελσίνκι.
Ο Έλληνας πρωταθλητής, που φέτος έχει καλύτερη επίδοση 79.82μ, έριξε στις δύο άλλες βολές του το ακόντιο στα 69.34μ και τα 70.98μ. Κορυφαίος στο Α’ γκρουπ ήταν ο Φινλανδός Αρι Μάνια με 84.31μ, που ήταν και ο μοναδικός, ο οποίος έπιασε το όριο των 83.00μ. Εκτός τελικού στο ύψος ο Μπανιώτης Εκτός τελικού στο ύψος έμεινε ο Κώστας Μπανιώτης με άλμα στα 2.19μ και τρεις άκυρες στα 2.23μ. Ο Έλληνας πρωταθλητής άφησε τα 2.10μ. και πέρασε με την 1η προσπάθεια τα 2.15μ.
Στη συνέχεια πέρασε με τη 2η προσπάθεια το 2.19μ, αλλά έκανε τρεις άκυρες στα 2.23μ και κατετάγη 16ος.
Εκτός τελικού έμεινε και ο Κύπριος Κυριάκος Ιωάννου, που πέρασε τα 2.15μ, άφησε τα 2.19μ, αλλά ούτε αυτός τα κατάφερε στα 2.23μ.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.