Επίθεση με φορτηγάκι γεμάτο γκαζάκια κατά του κτηρίου της Microsoft στο Μαρούσι
Επίθεση με φορτηγό γεμάτο γκαζάκια πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο κτήριο που στεγάζεται η εταιρεία πληροφορικής Microsoft, στην λεωφόρο Κηφισίας 221 στο Μαρούσι. Αγνωστοι που επέβαιναν στο κλεμμένο φορτηγό, αφού απείλησαν τους υπαλλήλους ασφαλείας της εταιρίας στην είσοδο του κτιρίου, εισέβαλαν με το όχημα στο ισόγειο και πυροδότησαν μεγάλο αριθμό από τα γκαζάκια που ήταν στο φορτηγάκι.
Επίθεση με φορτηγό γεμάτο γκαζάκια πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, στο κτήριο που στεγάζεται η εταιρεία πληροφορικής Microsoft, στην λεωφόρο Κηφισίας 221 στο Μαρούσι.
Αγνωστοι που επέβαιναν στο κλεμμένο φορτηγό, αφού ανάγκασαν δύο υπαλλήλους ασφαλείας να βγουν από το κτήριο, εισέβαλαν με το όχημα στο ισόγειο και πυροδότησαν μεγάλο αριθμό από τα γκαζάκια που ήταν στο φορτηγάκι.
Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν με άγνωστο μέσο.
Από την έκρηξη και την πυρκαγιά καταστράφηκε το φορτηγάκι, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές στο ισόγειο και ελαφρότερες, κυρίως από τους καπνούς, στον πρώτο όροφο.
Στο κλεμμένο φορτηγό βρέθηκαν υπολείμματα από τα γκαζάκια και πλαστικά δοχεία.
Για την επίθεση διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.
«Προτεραιότητά μας είναι οι άνθρωποί μας και είμαστε ευγνώμονες που δεν υπήρξαν τραυματίες και όλο το προσωπικό είναι ασφαλές» αναφέρει η Microsoft Ελλάδας σε ανακοίνωσή της.
»Αναμένουμε την ολοκλήρωση των ερευνών της αστυνομίας προκειμένου να σχηματίσουμε ολοκληρωμένη εικόνα για την υπόθεση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αριζόνα: Παιδί 18 μηνών βρέθηκε ζωντανό σε νεκροτομείο αφού γιατρός το κήρυξε νεκρό
- Σκύλος και σεισμός: Τι νιώθει πραγματικά και πώς μπορούμε να τον προστατεύσουμε
- ΝΑΤΟ: Εκτόξευση των αμυντικών δαπανών – Ιλιγγιώδη τα ποσά για το 2026 – Πόσα πληρώνει η Ελλάδα
- «Επιτέλους είμαι εδώ»: Πέντε μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό της, η Λίντσεϊ Βον μπήκε στο γυμναστήριο (vid)
- Άβα Γαλανοπούλου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός – Τι συνέβη
- Δυτική Ευρώπη: Δυναμώνουν τα κύματα καύσωνα – Θερμοκρασίες 3 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο
- Έξι τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο, διασωληνωμένοι τρεις – Αναφορές για δεξαμενή προπανίου στον χώρο
- Μένει στην ΑΕΚ ο Γιόβιτς – Συμφώνησε ως το 2029
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442