Αποχή από τα ταξίδια για 40 ημέρες συνιστούν οι γιατροί στον Αντ.Σαμαρά
Ανατροπή και εμπλοκή στα όποια κυβερνητικά σχέδια φέρνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η αυστηρή εντολή των θεραποντων ιατρών του Αντ.Σαμαρά να αποφύγει να ταξιδέψει τουλάχιστον για τις προσεχείς 40 ημέρες.
Ανατροπή και εμπλοκή στα όποια κυβερνητικά σχέδια φέρνει, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται «Το Βήμα», η αυστηρή εντολή των θεραποντων ιατρών του κ. Σαμαρά να αποφύγει να ταξιδέψει τουλάχιστον για τις προσεχείς 40 ημέρες.
Βάσει της μετεγχειρητικής πορείας της υγείας του πρωθυπουργού κρίνεται επιβεβλημένο να μην ταλαιπωρηθεί με ένα αεροπορικό ταξίδι που μπορεί να επιφέρει σοβαρές βλάβες στο δεξί του μάτι.
Ως εκ τούτου και με βάση αυτή τη βασική παράμετρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ.Παπούλιας αναμένεται να ηγηθεί της ελληνικής αντιπροσωπείας και στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής που προγραμματίζεται να γίνει περί τα μέσα Ιουλίου, πιθανότατα στις εννέα του επόμενου μήνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ανοίγοντας την πραγματική συζήτηση
- Εκτροπή οχήματος στον Κηφισό: Eκλεισε για 45 λεπτά η κυκλοφορία
- Σενάρια στο εξωτερικό για Μπόνγκα και Ολυμπιακό
- Νέες ταινίες: Ο πιο καλοντυμένος διάβολος επέστρεψε
- Ακίνητα: Πού αυξάνονται, που μειώνονται τα τ.μ. – Οι περιοχές [πίνακες]
- Καιρός: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία το Σάββατο – Πού θα χιονίσει


