Ως την Παρασκευή η απόφαση της ΕΕΑ για τη μεταβίβαση των μετοχών του ΠΑΟ
Ως την Παρασκευή θα έχει εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Οι κ.κ. Δημήτρης Γόντικας και Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην ΕΕΑ, η οποία τους ζήτησε επιπλέον κάποια έγγραφα, τα οποία θα προσκομισθούν και στη συνέχεια θα βγει η απόφαση.
Ως την Παρασκευή θα έχει εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τη μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία».
Οι κ.κ. Δημήτρης Γόντικας και Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην ΕΕΑ, η οποία τους ζήτησε επιπλέον κάποια έγγραφα, τα οποία θα προσκομισθούν και στη συνέχεια θα βγει η απόφαση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι οικογενειακές υποθέσεις, ιδίως όταν αφορούν ανήλικα παιδιά, δεν προσφέρονται για εκβιασμούς ή πολιτική εκμετάλλευση
- Ο Μουρίνιο άρχισε τα όργανα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης
- «Δεν ξέρω τι εννοούσα» – Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ διαλύει τις φήμες σχετικά με την αμφιφυλόφιλη σεξουαλικότητά του
- Ισπανία: Τα αίτια που προκάλεσαν τη σιδηροδρομική τραγωδία – Τι έδειξε το πρώτο πόρισμα
- Καφές: Η Βραζιλία ζητά διευκρινίσεις για τον δασμό 50% των ΗΠΑ στον στιγμιαίο καφέ
- Γαλλία: Οι αρχές απαγόρευσαν αντιμεταναστευτική συγκέντρωση Βρετανών ακροδεξιών


