Εγκατέλειψε και αποκλείστηκε στο μονό η Δανιηλίδου
Αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο η Λένα Δανιηλίδου στο μονό του Γουίμπλεντον. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε από την Μπογιάνα Γιοβανόφσκι από τη Σερβία με 2-1 σετ, μένοντας εκτός συνέχειας.
Αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο η Λένα Δανιηλίδου στο μονό του Γουίμπλεντον. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ηττήθηκε από την Μπογιάνα Γιοβανόφσκι από τη Σερβία με 2-1 σετ, μένοντας εκτός συνέχειας.
Η Δανιηλίδου πήρε το πρώτο σετ με 7-5, αλλά έχασε το δεύτερο με 6-3, ενώ εγκατέλειψε στη διάρκεια του τρίτου -προφανώς λόγω τραυματισμού-, με τη Γιοβανόφσκι να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 2-0.
Στον β΄ γύρο η Γιοβανόφσκι θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Σαμπίνε Λιζίτσκι (Νο 15 στο ταμπλό), η οποία ξεπέρασε στον α΄ γύρο το «εμπόδιο» της Πέτρα Μάρτιτς από την Κροατία με 2-0 (6-4, 6-2).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Βινίσιους θέλει να συνεχίσει στην Ρεάλ, αλλά δεν… βιάζεται
- Ολυμπιακός: Ήδη 7.000 ανανεώσαν τα διαρκείας τους για τη νέα σεζόν
- Ολυμπιακός: Το πάρτι, ο χορός και η βουτιά του Φουρνιέ στην πισίνα (vid)
- Πλήγμα στην ΑΕΚ με Φίζελ: Χάνει τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
- «Συζητήσεις με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκινάει η Μπεσίκτας τις επόμενες ημέρες»
- Πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το Final Four
- «Ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και η Μπουργκ θα παίζουν στο EuroCup – Αυξάνεται ο αριθμός των ομάδων»
- NBA: Προπονητής της χρονιάς ο Τζο Μαζούλα των Μπόστον Σέλτικς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 27.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442