Σε έκτακτη συνεδρίαση συνέρχεται το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ
Σε έκτακτη συνεδρίαση συνέρχεται το ΔΣ του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ), μετά τα «έκτροπα» και τα βίαια επεισόδια στην Γενική Συνέλευση του περασμένου Σαββάτου. «Η πρόεδρος του Οργανισμού, Ελένη Σπανοπούλου, συγκαλεί έκτακτο ΔΣ με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την εκτίμηση της κατάστασης και τη λήψη αποφάσεων με γνώμονα τη νομιμότητα, το συμφέρον του Οργανισμού και των 20.000 ασφαλισμένων μελών του, τις οποίες θα ανακοινώσει» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.
Σε έκτακτη συνεδρίαση συνέρχεται το ΔΣ του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ), μετά την επεισοδιακή Γενική Συνέλευση του περασμένου Σαββάτου.
Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του Ταμείου αναφέρει:
«Το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ μετά τις εξελίξεις και τα έκτροπα στη Γενικής Συνέλευσης της 23ης Ιουνίου, για τα οποία εκφράζει τη λύπη του καταδικάζοντας κάθε μορφής βία από όσους την άσκησαν, συνέρχεται σε έκτακτη συνεδρίαση σύμφωνα με τις καταστατικές διατάξεις του Ταμείου.»
» Η πρόεδρος του Οργανισμού, Ελένη Σπανοπούλου, συγκαλεί έκτακτο ΔΣ με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την εκτίμηση της κατάστασης και τη λήψη αποφάσεων με γνώμονα τη νομιμότητα, το συμφέρον του Οργανισμού και των 20.000 ασφαλισμένων μελών του, τις οποίες θα ανακοινώσει».
ΑΠΕ
- Η βιομηχανία του φόβου στη Βαλτική Θάλασσα: Τα δισεκατομμύρια του ΝΑΤΟ και η ομηρία των πολιτών
- Ο Βαλαντσιούνας για τους λόγους που επέλεξε να αγωνιστεί στη Ζάλγκιρις Κάουνας
- ΒΗΜΑGAZINO: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παγκόσμια συνάντηση στις ΗΠΑ με θέμα την «ακροαριστερή τρομοκρατία» – Live βίντεο
- Αρσάκειο: Τίτλος τιμής και σπουδαίον εφόδιον
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν

