Συνεχίζει να το σκέφτεται ο Γιασικεβίτσιους για τον πάγκο του ΠΑΟ
Ανοικτό το ενδεχόμενο να δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας διαδεχόμενος τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς άφησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μιλώντας στον λιθουανικό Τύπο.
Ανοικτό το ενδεχόμενο να δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας διαδεχόμενος τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς άφησε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μιλώντας στον λιθουανικό Τύπο.
«Φυσικά έχετε ακούσει τις φήμες για τον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε για το ενδεχόμενο να γίνω προπονητής. Πρέπει να αποφασίσω. Ακόμη δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Το θέμα δεν έχει κλείσει. Ακόμη και τώρα θα μου ήταν δύσκολο να πω αντίο στο μπάσκετ, ειδικά μετά από μία αρκετά καλή σεζόν για μένα. Κάποιες φορές η ζωή σε οδηγεί στο να πάρεις ενδιαφέρουσες αποφάσεις. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που σκέφτονται για πολύ καιρό. Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για το θέμα αυτό, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσω τι θα κάνω», τόνισε ο Λιθουανός γκαρντ από το Χιούστον, όπου προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του για το Προολυμπιακό Τουρνουά.
Για την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον Παναθηναϊκό είπε: «Κάθε χρόνο υπήρχε η συζήτηση πως μπορεί να έφευγε, αλλά τελικά έμενε. Ξέρω πως αγαπά την ομάδα και η διοίκηση τον ίδιο, ειδικά οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Η απόφασή του να φύγει ήταν επώδυνη όχι μόνο για μένα, αλλά για πολλούς παίκτες που ήταν μαζί του εδώ και χρόνια. Όχι μόνο δούλεψε στον Παναθηναϊκό παίρνοντας λιγότερα χρήματα από όσα θα μπορούσε να εισπράττει αλλού, αλλά και αρκετοί παίκτες έκαναν το ίδιο. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα, γιατί σε αυτά τα 13 χρόνια έφτασε στο ύψιστο σημείο στην Ευρώπη. Δεν ξέρω αν μπορεί να αντικατασταθεί. Όσους τίτλους κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολο ακόμη και να τους πλησιάσει κάποιος. Είναι ο καλύτερος προπονητής με τον οποίο έχω συνεργαστεί».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Γεωργικές εργασίες με χρήση καταστροφέα έκανε ο 51χρονος που συνελήφθη για τη φωτιά στο Δερβένι
- Έρευνα: Απαισιόδοξοι 6 στους 10 κατοίκους της Αττικής για την οικονομία – Σταθερό «αγκάθι» η ακρίβεια
- Η νέα εποχή των Ενόπλων Δυνάμεων και τα εξοπλιστικά που ενέκρινε το ΚΥΣΕΑ εν μέσω προεκλογικού κλίματος
- Πολιτική Προστασία: Συναγερμός για τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα – Ποιες περιοχές μπαίνουν σε κατάσταση Red Code
- Ζάκυνθος: Ύποπτο κρούσμα λεπτοσπείρωσης – Σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ 56χρονος
- Φεγγάρι ή πλανήτης; Αλλόκοτο πλανητικό σύστημα αψηφά τους ορισμούς των αστρονόμων





