
Για χρέη άνω των έξι εκατομμυρίων ευρώ προς το Δημόσιο συνελήφθη ένας 50χρονος
Για χρέη προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα έξι εκατομμύρια ευρώ συνελήφθη ένας 50χρονος, ομόρρυθμο μέλος εταιρείας, στην Αγία Παρασκευή. Συγκεκριμένα οι οφειλές του ανέρχονται σε 6.559.956,04 ευρώ. Εκτός από τον 50χρονο το τελευταίο διήμερο έχουν συλληφθεί σε διάφορες περιοχές της Αττικής άλλα τέσσερα άτομα.
Για χρέη προς το Δημόσιο που ξεπερνούν τα έξι εκατομμύρια ευρώ συνελήφθη ένας 50χρονος, ομόρρυθμο μέλος εταιρείας, στην Αγία Παρασκευή.
Συγκεκριμένα οι οφειλές του ανέρχονται σε 6.559.956,04 ευρώ.
Εκτός από τον 50χρονο το τελευταίο διήμερο έχουν συλληφθεί σε διάφορες περιοχές της Αττικής άλλα τέσσερα άτομα.
Ειδικότερο, στο Παλαιό Φάληρο συνελήφθη ένας 58χρονος για μη καταβολή ΦΠΑ, ύψους 1.418.593,76 ευρώ.
Στα Σπάτα συνελήφθη ένας 55χρονος για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο, ύψους 827.498,62 ευρώ και στην Αρτέμιδα ένας 49χρονος διαχειριστής εταιρείας υπηρεσιών ασφαλείας με οφειλές ύψους 433.058,25 ευρώ.
Τέλος, στο Μαρούσι ένας 60χρονος ιδιοκτήτης εταιρείας συνελήφθη για μη καταβολή ΦΠΑ, ύψους 34.405,2 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ παρέδωσε 26 αρχαία αντικείμενα που κατασχέθηκαν και επαναπατρίστηκαν
- «Εκκλησία με καζίνο» – Πώς βλέπει ο Μπάφετ σήμερα τις αγορές
- Συρία: Η κρατική τηλεόραση επιβεβαιώνει βομβαρδισμούς της Ιορδανίας εναντίον «αποθηκών ναρκωτικών και όπλων»
- Η Ιορδανία βομβάρδισε περιοχές στην επαρχία Σουέιντα στη Συρία
- Πόλεμος στο Σουδάν: Επιδρομή drone κοντά στη Χαρτούμ, 5 νεκροί
- Το YouTube ως εκπαιδευτικό εργαλείο για τους εφήβους