Μαραντόνα: «Αφού το έκαναν οι 300, μπορούν κι οι 11»
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μπορεί να έχρισε φαβορί την εθνική Γερμανίας στον προημιτελικό της Ελλάδας ωστόσο τόνισε χαρακτηριστικά με άρθρο του στους Times της Ινδίας ότι Φερνάντο Σάντος δίνει τη μάχη της... ζωής του και ότι «Αφού το έκαναν οι 300, μπορούν κι οι 11!», σε έναν παραλληλισμό με τις Θερμοπύλες.
Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μπορεί να έχρισε φαβορί την εθνική Γερμανίας στον προημιτελικό της Ελλάδας ωστόσο τόνισε χαρακτηριστικά με άρθρο του στους Times της Ινδίας ότι Φερνάντο Σάντος δίνει τη μάχη της… ζωής του και ότι «Αφού το έκαναν οι 300, μπορούν κι οι 11!», σε έναν παραλληλισμό με τις Θερμοπύλες.
«Ο Φερνάντο Σάντος ξέρει ότι έχει το παιχνίδι της ζωής του στα χέρια του, αφού έχει μπροστά του μία… τεράστια ανηφορική μάχη. Αλλά αν 300 Έλληνες κατάφεραν να κρατήσουν 10.000 Πέρσες στις Θερμοπύλες, τότε 11 Έλληνες σίγουρα έχουν τη δυνατότητα απέναντι σε 11 Γερμανούς. Έκανε το θαύμα κερδίζοντας τους Ρώσους και θα πρέπει να διπλασιάσει το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας του το βράδυ στο Γκτανσκ», δήλωσε ο Ντιεγκίτο και πρόσθεσε:
«Η γερμανική ομάδα είναι αθλητική, νέα και δυνατή. Οι Έλληνες είναι σκληροί, μεγάλοι και έμπειροι. Αυτό το τουρνουά δίνει έμφαση στη δύναμη και παρότι είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα αντισταθούν ηρωικά, οι Γερμανοί θα κερδίσουν. Είναι εύκολο να θαυμάσεις την γερμανική ομάδα. Έχουν νεότητα, ταλέντο και δύναμη και είναι με βεβαιότητα το φαβορί για την αναμέτρηση και πιθανότατα για το Πρωτάθλημα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι συνωμοσιολόγοι «γιόρτασαν» την προσελήνωση του Apollo 11 πριν από 57 χρόνια
- Μουντιάλ 2026: Το μυθικό ποσό που μπαίνει στα ταμεία της FIFA από το Παγκόσμιο Κύπελλο – Ξεπεράστηκαν κατά πολύ οι προσδοκίες
- Καύσωνας, μωρά και μικρά παιδιά – Πώς θα τα προστατέψετε όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν στα ύψη
- Πώς σχεδιασμός και κουλτούρα κάνουν τις ελληνικές πόλεις πιο ζεστές – Τι λέει η Πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Κλιματικού Συμφώνου
- Υποχρεωτικά τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων λόγω καύσωνα – Εγκύκλιος του υπουργείου Εργασίας
- Αργεντινή: Επιστροφή στο Μπουένος Άιρες χωρίς τον Μέσι κι ακόμη εννέα ποδοσφαιριστές



