O H. Barbera επιτίθεται σε Ducati και Dorna
Ο Ισπανός θεωρεί πως είναι αδικημένος από την Ducati ενώ κατηγορεί τη διοργανώτρια αρχή των αγώνων MotoGP, Dorna, πως δεν δίνει σημασία στις μικρές ομάδες και τους αναβάτες της.
Η απογοήτευση αλλά και η δυσαρέσκεια του Hector Barbera για την Ducati GP12 φαινόταν (αν και αρκετά συγκρατημένη) μέσα από τα δελτία τύπου της ομάδας του της Pramac Racing Team.
Σύμφωνα με δηλώσεις του αναγκάζεται να οδηγεί μια παρωχημένη μοτοσυκλέτα. Σε συνέντευξη που έδωσε στο ισπανικό website EFE, δήλωσε ότι η GP12 είναι απαρχαιωμένη και ότι η μόνη αναβάθμιση που έχει “πάρει” είναι ένα πακέτο ηλεκτρονικών, τα οποία χρησιμοποίησε στο Silverstone, την περασμένη Κυριακή.
“Το πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιούμε το ίδιο πλαίσιο, το οποίο μας είχε δώσει η Ducati τον Νοέμβριο”, είπε ο H. Barbera και πρόσθεσε:
“Η μοτοσυκλέτα μας είναι η ίδια από τον Νοέμβριο και δεν έχουμε λάβει έκτοτε, καμία αναβάθμιση. Τα πηγαίνω καλά στις κατατακτήριες διότι έχουμε καινούργια ελαστικά, όμως στους αγώνες πηγαίνω πιο σιγά διότι το πίσω φθείρεται πολύ γρήγορα…”
Στην συνέχεια μίλησε για το συμβόλαιό του (λήγει το 2013) λέγοντας ότι δεν έχει ιδέα το που θα βρεθεί του χρόνου και ρίχνοντας το φταίξιμο για την αβεβαιότητα αυτή στην Dorna και στις συνεχείς αλλαγές των κανονισμών…
“Ας μας πουν αν στην γραμμή εκκίνησης του 2013 θα είμαστε όλοι με CRT ή όχι, αν η BMW και η Suzuki θα μπουν στο MotoGP. Αλλά οι αναβάτες είναι πάντοτε οι τελευταίοι που μαθαίνουν τις εξελίξεις. Επίσης, θα είναι πολύ σημαντικό να δούμε που θα καταλήξει ο Valentino Rossi.”
Μήπως η Ducati έχει ρίξει όλες τις προσπάθειές της να βελτιώσει την αγωνιστική της μοτοσυκλέτα για να κρατήσει τον V. Rossi και έχει αμελήσει τις ομάδες / πελάτες της;
auto.in.gr
- Το μυστήριο της Αγκάθα Κρίστι – Την αντέγραψαν, την παρεξήγησαν και πούλησε πάνω από 2 δισεκατομμύρια βιβλία
- Πετράλωνα: Καρέ καρέ η κατάρρευση της τετραώροφης πολυκατοικίας
- Συγκλονιστική διάσωση στις ΗΠΑ: Ανθρώπινη αλυσίδα έβγαλε οδηγό από βυθιζόμενο όχημα στη Βιρτζίνια
- Βουλή: Κόντρα Μπακογιάννη – Δουδωνή για το άρθρο 86 – «Ανέλαβε ρόλο πεθερικών» – «Είμαι καλή πεθερά, το λέει και η νύφη μου»
- Ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ ο Λημνιός
- Βρετανία: Οι πρόσφυγες θα πρέπει να συνεισφέρουν στο κόστος στέγασής τους – Νέο νομοσχέδιο

