Ντέρμπι κορυφής στην Κρήτη, για την πρώτη νίκη Παναχαϊκή και Καλλονή
Το πρώτο «τρίποντο» στα πλέι οφ της Β' Εθνικής θα προσπαθήσει να κατακτήσουν Παναχαϊκή και Καλλονή στο μεταξύ τους ματς που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ειδικού τουρνουά. Ο πρωτοπόρος Πλατανιάς υποδέχεται στο Μάλεμε τη δεύτερη στη βαθμολογία, Καλλιθέα.
Το πρώτο «τρίποντο» στα πλέι οφ της Β’ Εθνικής θα προσπαθήσει να κατακτήσουν Παναχαϊκή και Καλλονή στο μεταξύ τους ματς που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ειδικού τουρνουά.
Οι δύο ομάδες «συγκατοικούν» στην τρίτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των πλέι οφ με δύο βαθμούς, κάτι που σημαίνει ότι η ισοπαλία δεν βολεύει καμία εξ αυτών, από τη στιγμή μάλιστα που ο
Ο πρωτοπόρος Πλατανιάς υποδέχεται στο Μάλεμε τη δεύτερη στη βαθμολογία, Καλλιθέα. Οι Κρητικοί οδηγούν την κούρσα της ειδικής βαθμολογίας με πέντε βαθμούς, έναν περισσότερο από την Καλλιθέα, γεγονός που δίνει χαρακτήρα πρόωρου τελικού στην αναμέτρηση (18:00).
Το πρόγραμμα:
Πέμπτη 21 Ιουνίου
ΓΕ Παναχαϊκής Αγυιάς 18:00 Παναχαϊκή-ΑΕΛ Καλλονής
Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Ιωάννης Τουμπακάρης (Αθηνών), Νίκος Χαρίτος (Αθηνών)
Δημ. Γηπ. Μάλεμε 18:00 Πλατανιάς Χανίων-Καλλιθέα
Διαιτητής: Χρήστος Γκρανάς (Ξάνθης)
Βοηθοί: Αναστάσιος Χατζημωϋσιάδης (Ξάνθης), Φαμπιάν Λαζρή (Καβάλας)
Βαθμολογία (σε 2 αγώνες)
Πλατανιάς 5
Καλλιθέα 4
ΑΕΛ Καλλονής 2
Παναχαϊκή 2
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442