Αποχωρεί από τον ΛΑΟΣ ο Γιώργος Κύρτσος
Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον ΛΑΟΣ και ως εκ τούτου και από την θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος ανακοίνωσε ο Γιώργος Κύρτσος. «Δεν είχα στόχο στη ζωή μου να γίνω κομματικό στέλεχος. Επεδίωξα σε κάποια φάση να μπω στη Βουλή για να επηρεάσω καταστάσεις. Όπως γνωρίζετε απέτυχα παταγωδώς και επομένως θα δώσω προτεραιότητα στα επαγγελματικά μου, τα οποία ποτέ δεν εγκατέλειψα, άλλωστε» είπε.
Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον ΛΑΟΣ και ως εκ τούτου και από την θέση του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος ανακοίνωσε ο Γιώργος Κύρτσος.
«Δεν είχα στόχο στη ζωή μου να γίνω κομματικό στέλεχος. Επεδίωξα σε κάποια φάση να μπω στη Βουλή για να επηρεάσω καταστάσεις. Όπως γνωρίζετε απέτυχα παταγωδώς και επομένως θα δώσω προτεραιότητα στα επαγγελματικά μου, τα οποία ποτέ δεν εγκατέλειψα, άλλωστε» είπε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.
Δήλωσε ότι διατηρεί τη φιλική σχέση με το Γιώργο Καρατζαφέρη, την οποία έχει εδώ και δεκαετίες, αλλά αποχωρεί από τον ΛΑΟΣ και πρόσθεσε:
«Πολιτικά εγώ τον εκτιμώ, κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και όπου μπορώ θα τον στηρίξω επικοινωνιακά, αλλά δεν είμαι κομματικό στέλεχος, ούτε πρόκειται να γίνω».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο συλληφθέντες για τη φονική έκρηξη στον Ασπρόπυργο
- 52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή: Στρατηγέ ο άνθρωπος έχει ένα ελάττωμα… ξέρει να σκέφτεται!
- Εφάπαξ: Έρχονται αλλαγές, επί τα βελτίω, στον τρόπο υπολογισμού
- Κικίλιας: «44 νέα οχήματα για το Λιμενικό – Η ενίσχυση του Λ.Σ. και η ασφάλεια του πολίτη είναι στον πυρήνα της πολιτικής μας»
- Επιστρέφει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Παύλος Πολάκης
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έσωσε το γόητρο της Super League


