ΕΣΕΕ: Παρέμβαση για τις κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών
Έκκληση για επικράτηση της κοινής λογικής, απευθύνει ο εμπορικός κόσμος της χώρας, προς το Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, που επιλέγει να μην παρέχει φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Αναλυτικότερα, ο εμπορικός κόσμος της χώρας διαπιστώνει, με ιδιαίτερη έκπληξη, ότι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, σε πλήρη αναντιστοιχία με τους υπόλοιπους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της χώρας αλλά και τον […]
Έκκληση για επικράτηση της κοινής λογικής, απευθύνει ο εμπορικός κόσμος της χώρας, προς το Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, που επιλέγει να μην παρέχει φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
Αναλυτικότερα, ο εμπορικός κόσμος της χώρας διαπιστώνει, με ιδιαίτερη έκπληξη, ότι ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, σε πλήρη αναντιστοιχία με τους υπόλοιπους Φαρμακευτικούς Συλλόγους της χώρας αλλά και τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, επιλέγει να μην παρέχει φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ.
Η ΕΣΕΕ, τονίζειστην ανακοίνωσή της, ότι οι κινητοποιήσεις των φαρμακοποιών ήταν δικαιολογημένες και η ελληνική κοινωνία έχει κατανοήσει πλήρως τα δίκαια αιτήματα του κλάδου. Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο, ωστόσο τα περιθώρια της οικονομίας για πλήρη ικανοποίηση αυτών των αιτημάτων είναι εκ των πραγμάτων περιορισμένα.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας